Lokalne vesti

Gutao drogu, napao policajca i bežao

Inspektori smederevske kriminalističke policije uhapsili su Milana B. (31) iz Smedereva, osumnjičenog da je preprodavao heroin i napao policajca.

Policija je juče popodne, na ulazu u Smederevo iz pravca Beograda, pokušala da zaustavi vozilo Milana B. koji je, ne poštujući znake saobraćajnog policajca, ubrzao vožnju, a policajac se bacio u stranu da bi izbegao udar automobila.

Dok je bežao, Milan B. je deo heroina progutao, a ostatak rasuo po unutrašnjosti vozila i po kolovozu, navedeno je u policijskom saopštenju. Inspektori su sustigli osumnjičenog, zaustavili ga, savladali i doveli u zgradu Policijske uprave, gde mu je, po lekarskom pregledu, određeno policijsko zadržavanje.

Milan B. se tereti da je, u proteklih nekoliko meseci, za potrebe desetak redovnih kupaca, gotovo svakodnevno odlazio u Beograd i kupovao heroin. Drogu je u Smederevu mešao, prepakivao i prodavao.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu zbog neovlašćenog držanja i prodaje opojnih droga i zbog napada na ovlašćeno službeno lice, biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend