Lokalne vesti

Hitna sancija zgrade

Počela je sanacija oštećenja na zgradi u kojoj se nalazi Klub Vojske Srbije u Požarevcu.

Oštećena fasada već nekoliko godina je pretnja po bezbednost prolaznika, zbog čega je trenutno zabranjeno kretanje delom trotoara.

Gradonacelnik Miodrag Milosavljević ranije je najavio da će grad izdvojiti srtedstva za hitne radove na saniranju oštećenja, do potpune rekonstrukcije i rešavanja pitanja vlasništva nad ovim objektom.

"Postoji opasnost za život i zdravlje ljudi. Cigle koje mogu da otpadnu će se učvrstiti i malterom povezati delovi fasade. Objekat će privremeno da se sanira dok ne nađemo rešenje", kaže on.

Objekat je u vlasništvu Vojske Srbije, zbog čega potpunu rekonstrukciju grad ne može da finansira.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend