Lokalne vesti

Humanitarni koncert Gabrijele Ubavić

Požarevljanka Gabrijela Ubavić održaće humanitarni koncert pred svojim sugradjanima u subotu, 25. januara.

„Sredstva prikupljena ovim koncertom namenjena su dvema porodicama koje su socijalno veoma ugrožene. Pomoć će dobiti porodica Petković iz Kličevca – samohrani otac sa šestoro dece, i porodica Smilje Ilić iz Kališta (opština Malo Crniće) koja u krajnje nehumanim uslovima živi sa dvoje male dece“, kaže Danica Mihajlović iz Udruženja građana „Unija za poljoprivredu i preduzetništvo“ iz  Malog Crnića. Ovo udruženje je inicijator koncerta koji će organizovati zajedno sa Centrom za kulturu u Požarevcu.

Gabrijela najavljuje koncert kao nesvakidašnji eksperiment.

Koncert Gabrijele Ubavić, u sradnji sa Aleksandrom Gajićem na klaviru i akustičnim ansamblom „Notta Serbica“, u Velikoj Sali Centra za kulturu u Požarevcu počinje u 20 sati, a cena karte je 300 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend