Lokalne vesti

Humanost energetičara

U akciji dobrovoljnog davanja krvi u TE „Kostolac A“ prikupljeno je 29 jedinica krvi. Organizator akcije je Sindikat Termoelektrana Kostolac u saradnji sa Vojnomedicinskom akademijom iz Beograda.

− Akcija je protekla odlično, a zaposleni su pokazali humanost i ovog puta. Vrlo rado dolaze i radnici iz drugih delova ogranka, kao i iz izdvojenih preduzeća PRIM, RIO, „Autotransport“ i drugih. Prema podacima od 2008. godine, ova akcija je 30. po redu, što svedoči o humanosti naših ljudi. Saradnja sa VMA je odlična − rekla je u ime sindikata Vladana Bujošević. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend