Lokalne vesti

I Dinkić sutra u Požarevcu

Predsednik ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić sutra će u Požarevcu razgovarati sa građanima na štandu URS-a na platou ispred Centra za kulturu.

Dinkić će u 18 časova prisustvovati akciji prikupljanja postpisa za decentralitaciju, a od 18.30 učestvovaće na tribini URS-a koja se organizuje istim povodom, najavio je Slavko Živković iz požarevačkog URS-a.

Inicijativa Ujedinjenih regiona za decentralizaciju ima tri osnovna zahteva, a to su veća sredstva lokalnim samoupravama iz novca koji se prikuplja od poreza, vračanje imovine gradovima i opštinama, kao i neposredan izbor gradonačelnika i predsednika opština.

Peticiju za prikupljanje potpisa za decentralizaciju do sada je potpisalo oko 5.750 građana, a u URS-u očekuju da će do kraja akcije svoj potpis dati više od 6.000 ljudi u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend