Lokalne vesti

I ja mogu da budem Deda Mraz

Manifestacija „I ja mogu da budem Deda mraz“ održana je danas u centru Požarevca.

Deca iz osnovnih škola i starijih grupa vrtića prikupila su igračke koje će biti novogodišnji poklon mališanima sa posebnim potrebama, deci bez roditelja i iz socijalno ugroženih porodica.

U poklonima su se našle razne igračke koje su školarci odlučili da podele sa drugovima iz specijalizovanih ustanova i siromašnijih porodica.

Direktor Turističke organizacije Dejan Savić kaže da je ovo jedan od načina da se pokloni pažnja deci koja žive u teškim uslovima i kojoj je pomoć potrebna.

Mališanima koji su se danas okupili na početku ulice Stari korzo podeljeni su baloni koje su sa napisanim željama za Novu godinu pustili da odlete.

Priredjen je i zabavni program, a decu je zabavljao Kiza Pile.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend