Lokalne vesti

I ove godine plivanje za Časni krst u Velikom Gradištu

U Velikom Gradištu i ove godine vernici će, povodom obeležavanja hrišćanskog praznika Bogojavljenja, u subotu 19. januara, plivati za Časni krst.

Služba u Crkvi Svetog Arhanđela Gavrila počeće u 8,30 sati, a potom, u 9 sati, kreće litija ka Dunavu, gde će se sa šetališta Vlastimira Pavlovića Carevca obaviti osvećenje vode.

Ovde će se, od 10,30 časova, učesnici u plivanju za Кrst okušati u ledenoj vodi Dunava kako bi pokazali svoju hrabrost i veru.

Prvome ko stigne do Кrsta pripašće zlatnik, poklon opštine Veliko Gradište, koji će, u prostorijama Crkvenog doma, uručiti Turistička organizacija opštine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend