Lokalne vesti

Iduće nedelje tender za Železaru

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je da će iduće nedelje Vlada raspisati tender za izbor strateškog partnera za Železaru Smederevo i da će se pokazati da je bila opravdana odluka države da preuzme tu kompaniju.

Tadić je nakon obilaska pogona tople valjaonice u Železari novinarima rekao da očekuje da će u kratkom roku ta kompanija dobiti strateškog vlasnika i da bi bilo dobro da se osposobi za proizvodnju limova koji bi se ugradjivali u karoserije automobila koji se proizvode u Srbiji.

„Pokazaće se da je bila opravdana i isplativa odluka Vlade Srbije da stane iza železare“, rekao je Tadić i čestitao rukovodstvu kompanije i Ministarstvu finansija što su očuvali radna mesta u železari.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend