Lokalne vesti

Ilić gradonačelnik, Pivcu skupština

Razgovori o formiranju većine u parlemntu Požarevca su započeti, a SPS se zalaže za formiranje većine sa DS-om, rekao je Miomir ilić koji je dodao da se već zna da će nosioci izbornih lista obavljati čelne funkcije.

Lider SPS-a u Požarevcu rekao je najpre da ne želi da otkrije ko će obavljati čelne funkcije u Požarevcu jer pregovori o formiranju nove skupštinske većine nisu završeni. Međutim, odmah je dodao kako je logično da to budu nosioci lista na izborima, kao i da su oni spremni da prihvate te funkcije.

Miomir Ilić kao gradonačelnik imaće zamenika iz DS-a, a Žarko Pivac kao predsednik skupštine zamenika iz SPS-a.

U novu većinu trebalo bi da uđe još jedna od lista koje su prešle cenzus, potvrdio je Ilić.

On je zaključio da bi svi detalji oko formiranja nove većine trebalo bi da budu dogovoreni do kraja nedelje.

Sednica je zakazana za 6.jun.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend