Lokalne vesti

Ilić (URS): Vlast strahuje od mene

Funkcioner Ujedinjenih regiona Srbije Vladimir Ilić rekao je danas da je razlog za Izbacivanje URS-a iz lokalne vlasti strah vladajuće koalicije od izbora i od njega kao kandidata za gradonačelnika.

Vlast je na ovaj kukavički način dokazala svoju nesposobnost, kazao je on na konferenciji za novinare.

„Posle svega što se juče desilo shvatio sam da su moji bivši koalicioni partneri mene odredili kao pobednika. Ovim kukavičkim činom su pokazali da su nesposobni. Zapravo su meni stavili do znanja da sam ja taj koji će voditi grad u narednom periodu“.

Upitan da li je, nakon što je potez bivših koalicionih partnera nazvao kukavičkim, spreman na postizborne koalicije sa tim istim strankama, Ilić je odgovorio da nema lični odnos prema izbacivanju „regiona“.

„O koalicijama ćemo razgovarati nakon izbora. Ja nemam nikakav lični odnos prema tome. Preuzimam odgovornost za rezultat Ujedinjenih regiona Srbije. Mogu da razgovaram samo na principima i platformi programa koji sam izložio građanima.

Ilić je ponovio kako je spreman da se vrati u Požarevac i dodao kako je potrebno osloboditi se partokratije i partijskog upravljanja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend