Lokalne vesti

Info centar TOP-a uspešno nastavlja rad

Info centar Turističke organizacije Požarevac je sada građanima dostupan na novoj lokaciji u gradu. Zbog procesa restitucije dva lokala u zgradi porodice Kuzmanović koja je nacionalizovana posle II Svetskog rata i koji su vraćeni dr Vojinu Kuzmanoviću, Info centar TOP-a je morao da se iseli u Uslužni centar u ulici Moše Pijade.

Direkrorka TOP-a Davorka Mitrović je istakla da je nova lokacija za sada najbolje rešenje. Mitrović je istakla da će Info centar raditi uobičajeno kao i do sada u vremenu od 8-20h i subotom od 9-13h.

Ona kaže i da je poboljšan i preuređen internet sajt TOP-a, pa će građani i na ovaj način moći da se dodatno informišu o kulturnim dešavanjima u gradu.

Kada je reč o lokalu LJKI na Starom Korzou, očekuje se da TOP ostane i bez njega jer je i taj objekat u postupku restitucije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend