Lokalne vesti

Informisanje mladih

Deo omladinskih organinacija u Požarevcu najavio je otvaranje info punkta u Kancelariji za mlade. Cilj je da se kod mladih promoviše aktivizam i zdravi načini života.

Svi zainteresovani u kancelariji će moći da dobiju informacije kako da pristupe klubovima, udruženjima i organizacijama u gradu.

Aktivnosti na informisanju mladih trebalo bi da budu nastavljene i naredne godine, kaže Davorka Mitrović  iz kancelarije.

„Mi smo mladima kroz jednu brošuru predstavili sve ono što mogu da se bave u gradu i koji sport da upražnjavaju, a da pri tome ne izdvajaju neka velika finansijska sredstva. Znamo da je problem to što mnogi klubovi traže određen novac za učlanjenje, ali ima onih koji nemaju takvu praksu", kazala je ona.

Aktivnost je deo projekta koji finansira republika, a potreba za njim ukazuje se zbog izraženog uticaja pre svega bolesti zavisnosti i nasilničkog ponašanja među ovom populacijom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend