Lokalne vesti

Ispraćena školska olimpijska baklja

U Sportskom centru u Požarevcu danas je ispraćena baklja školske olimpijade koja se tokom maja ove godine održava u Sremskoj Mitrovici.

Predsednik Saveta za školski sport Srbije Željko Tanasković naglasio je značaj ove manifestacije rekavši da su mnogi istaknuti sportisti prve medalje osvajali na školskim takmičenjima.

Državni sekretar Ministarstva za omladinu i sport Ivana Kovačević obišla je sportske objekte za čiju je izgradnju deo novca obezbedilo ministarstvo.

Školama koje učestvuju u takmičenjima na školskoj olimpijadi danas je uručena sportska oprema.

Član gradskog veća zadužen za sport Aleksandar Đokić podsetio je da se u Požarevcu i danas stvaraju vrhunski sportisti i naglasio da je na prethodnoj svetskoj olimpijadi za mlade od 32 člana u ekipi Srbije bilo četvoro Požarevljana  

Na školskoj olimpijadi u Sremskoj Mitrovici učestvovaće učenici osnovnih i srednjih škola iz čitave Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend