Lokalne vesti

Istorijski arhiv Požarevac u 2012. godini

Istorijski arhiv Požarevac ove godine obeležiće 150 godina Požarevačke gimnazije, 100 godina domaćeg filma i 100 godina od Balkanskih ratova.

Svečanosti obeležavanja 150 godina Požarevačke gimnazije pratiće monografija i izložbena postavka, dok će početkom godine biti obeležen jubilej domaćeg filma od 1946. do 1980. godine koga će pratiti i virtuelna izložba kaže za radio Boom 93 Jasmina Nikolić, direktorka Istorijskog arhiva i dodaje da će u toku 2012. godine biti predstavljen multi-medijalni projekat pod nazivom „100 godina od Balkanskih ratova".

Istorijski arhiv Požarevac dobitnik je nagrade "Zlatni arhiv" za 2011. godinu, kao najuspešnija arhivska ustanova, za nemerljiv doprinos očuvanja dragocene srpske baštine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend