Lokalne vesti

IX susreti mladih solfeđista

Muzička škola "Stevan Mokranjac" u Požarevcu organizuje 9. susrete mladih solfeđista koji će se održati 11. i 12. marta 2011. godine u koncertnoj sali škole.

Na takmičenju će nastupiti 150 učenika iz 30 škola, kaže pomoćnik direktora Marija Obretković. "Ove godine učestvuju učenici iz 30 škola iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Oni će se nadmetati u kategoriji solfedjo i dvoglasno pevanje, a uključene su i osnovna i srednja škola." kaže Obretković. Svečano otvaranje takmičenja je u petak, 11. marta 2011. godine kada će se održati koncert učenika "Pevajmo intervale" u Koncertnoj sali škole sa početkom u 20 časova.

Ulaz je slobodan.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend