Lokalne vesti

Iz Požarevca i Kostolca oko 30 autobusa

Iz Požarevca i Kostolca danas je od 12.30 časova put Beograda na miting „Budućnost Srbije krenulo najmanje 30-ak autobusa i sa tri lokacije, spoljnih perona autobuske stanice, parkinga kod hotela „Dunav“ i kostolačkog sportskog centra, saznajemo nezvanično.

Među autobusima su viđena i vozila prevoznika koji po svom nahođenju u poslednjih mesec dana obavljaju školski prevoz besplatno. Kako saznajemo u pojedinim školama, učenicima putnicima današnji izostanci biće opravdani.

Pred odlazak autobusa u Požarevcu, na mestima polaska primećen je veliki broj funkcionera i zaposlenih u lokalnoj upravi, državnim i lokalnim javnim preduzećima i ustanovama.

Miting SNS-a u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ održava se danas u 18 sati, a na njemu će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pored njega, na skupu će govoriti još nekoliko političara, a planirana su i tri kraća koncerta za posetioce, kojih bi, kako najavljuju iz SNS, moglo da bude oko 100.000.

Skup će biti održan ispred Narodne skupštine, gde je postavljena bina.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend