Lokalne vesti

Izabrana mis Srbije, prva pratilja iz Požarevca

Na izboru za mis Srbije 2012 za najlepšu izabrana Nikolina Bojić (25) iz Kule, koja će našu zemlju predstavljati na izboru za mis sveta u Baliju. Za drugu pratilju izabrana je Ana Vrcelj iz Zemuna, dok je titulu prve ponela Aleksandra Doknić iz Požarevca.

„Drago mi je što sam ja pobednica pored toliko lepih devojaka. Potrudiću se da dostojno ponesem titulu mis Srbije“ rekla je Nikolina.

Izbor je otvoren modelima Bate Spasojevića, jednog od najboljih domaćih kreatora. Ovaj izbor u organizaciji kompanije „Mis Yu“ bio je inspirisan Lenkom Dunđerski.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend