Lokalne vesti

Izabrano rukovodstvo Mladog radnika

Održana je skupština fudbalskog kluba Mladi radnik na kojoj je za predsednika upravnog odbora kluba izabran ekonomista Veljko Albunović. Njegov zamenik je Slobodan Jović.

Za predsednika skupštine izabran je Jovica Dinčić. Članovi rukovodstva kluba sa Vašarišta su Miomir Ilić, Žarko Pivac, Stevica Spajić, Zoran Dubajić, Aleksandar Đokić, Slađan Stević, Vladan Janković, Novica Radivojević, Radiša Živanović, Jovica Milutinović i Darko Račić.

Dosadašnji predsednik upravnog odbora Mladog radnika Zvonimir Blagojević na skupštini je podneo izveštaj o finansijskom poslovanju. Dug kluba 30.novembra prošle godine iznosio je 14.497.650,30 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend