Lokalne vesti

Izašle preliminarne liste popisivača

Preliminarni rezultati izbora popisivača u Požarevcu objavljeni su u 15.00 u mesnim zajednicama Bulevar, Braća Vujović i Gornja Mala, kao i u prostorijama opštinske uprave u Kostolcu, saopštila je u četvrtak komisija za popis stanovništva.

Liste su postavljene i na zvaničnom sajtu gradske uprave, ali u četvrtak u popodnevnim časovima korisnicima nisu bile dostupne, odnosno nije bilo moguće izvršiti preuzimanje ili uvid u dokumente. 

Kandidati koji su iznad crte dužni su da dostave ličnu kartu ili pasoš, diplomu o stručnoj spremi, uverenje da nisu pod istragom ili optuženi, kao i uverenje da se nalaze na listi nezaposlenih ili studentski indeks sa potpisom o upisu semestra.

Obavezno je dostavljanje kopija dokumenata. Kandidati su dužni da dostave svoj deo prijave i obrazac sa podacima na poleđini, broj tekućeg računa i kontakt telefon.

Uvid u spisak i provera dokumenata može se obaviti na navedenim lokacijama od 26. do 29.avgusta.

Ukoliko neko od kandidata iznad crte ne bude izabran obaviće se javna prozivka rangiranih ispod crte, u mesnoj zajednici Gornja mala 31.avgusta od 10.00 do 14.00.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend