Lokalne vesti

Izbo razbojnika, presudio komšiji

Napadnut od razbojnika vlasnik kuće u Velikoj Plani naneo je napadaču povrede kojima je ovaj ubrzo podlegao. Ispostavilo se da se radi o prvom komšiji.

Kako je saopštila Policijska uprava Smederevo, jutros oko 5 sati u kuću Dragoslava Jovanovića (82), u Velikoj Plani, ušao je muškarac maskiran kapom, i od Jovanovića, uz pretnju nožem i udarcem drvenom motkom u glavu, tražio novac.

Jovanović je uzeo 6.000 dinara i nož, novac je pružio napadaču, a kada je ovaj tražio da mu da još novca, Jovanović je nožem dva puta ubo napadača u grudi.

Ranjeni razbojnik je pobegao svojoj kući, gde je podlegao povredama u sobi na spratu kuće.

Uviđajem je utvrđeno da je Jovanovića napao njegov prvi komšija, Bogdan Madžarac (56).

Jovanoviću je, nakon ukazane lekarske pomoći zbog povreda glave i šake, određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati, u kom roku će biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, navodi se u saopštenju policije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend