Lokalne vesti

Izdavanje javnih površina za LJKI

Grad je raspisao konkurs za uličnu prodaju roštilja, točenje pića, prodaju proizvoda domaće radinosti u centru grada i na hipodromu tokom Ljubičevskih konjičkih igara.

Javne površine konkursom se na korišćenje dodeljuju za period od 24.avgusta do 1.septembra, a zatvorene ponude se dostavljaju Turističkoj organizaciji.

U centru grada, pripremanje i prodaja roštilja obavljaće se na Trgu oslobođenja. Za bašte i točenje pića pored trga predviđene su Tabačka čaršija i Lenjinova ulica. Domaća radinost prodavaće se ispred Robne kuće i na delu Tabačke čaršije.

Za pripremu i prodaja roštilja po dužnom metru grad će naplaćivati 8.000 dinara, a minimalna površina je šest metara. Za bašte, točionice i promo štandove cena je 4.000 dinara, po kvadratnom mestru za minimum 25 kvadrata.

Minimum površine za stare zanate su dva kvadrata, a cena je 2.000 dinara po metru na kvadrat.

Na hipodromu se javne površine dodeljuju se po početnoj ceni od 3.000 dinara po dužnom metru.

Rok da se podnesu ponude je 16. avgust, a otvaranje ponuda je tri dana kasnije. Prihvataju se samo ponude podnosilaca koji su registrovani za navedene delatnosti.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend