Lokalne vesti

Izložba slika, nakita i skulptura u Zavičajnom muzeju Homolja

Članovi Udruženja likovnih umetnika iz Petrovca na Mlavi, Vesna Maksić i Zoran Stojanović, otvorili su izložbu u Zavičajnom muzeju Homolja u Žagubici, u sredu, 6. marta.

Izložbu čine dve različite likovne forme, postavljene kroz dva različita vizuelna medija jednog umetnika kao kreativnog zanatlije elegantnih formi univerzalnog značenja, i drugog koji u svakom smislu predstavlja  krajnje individualističko umetničko stvaralaštvo. 

Umetničke interpretacije autora predstavila je i Marija Aleksić, član Udruženja likovnih umetnika Homolja, koja je i otvorila izložbu, a goste, autore i posetioce, prigodnim govorom pozdravio je Saša Ilić, direktor muzeja. 

Postavka se u Zavičajnom muzeju Homolja u Žagubici može pogledati svakog radnog dana u vremenu od 8  – 15 sati, u narednih mesec dana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend