Lokalne vesti

Izložba ukrasnih predmeta

U Centru za dnevni boravak dece ometene u razvoju predstavljeni su ukrasni predmeti koje su izradili štićenici, a koji će se u narednom periodu naći u prodaji.

Zahvaljujući saradnji sa Turističkom organizacijom Požarevca, od ove godine radovi dece iz dnevnog boravka uvršteni su u ponudu suvenira u info centru TOP-a u centru grada, kaže rukovodilac Jasmina Turudić.

Izložbi su prisustvovali direktor Regionalnog centra za stručno usavršavanje Borko Janošević i Marica Đokanović ispred udruženja Osmeh plus koji su deci uručili poklone. Za štićenike centra za dnevni boravak pozorište Bulevar odigralo je predstavu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend