Lokalne vesti

Izostala saradnja građana

U Parking servisu kažu da su tokom ledenih dana sa visokim snegom imali problem sa uklanjanjem snega sa uličnih parkirališta. Direktor Slavko Živković kaže da je u pojedinim ulicama izostala saradnja građana kako bi parkirališta bila očišćena.

Sa obilnijim snegom parkinge nije bilo moguće čistiti ručno, a zbog parkiranih vozila mehanizacija nije imala pristup parking površinama, kaže Živković.

Direktor Parking servisa navodi da su u pojedinim ulicama korisnici stalnih parking kartica poštovali termine čišćenja snega, dok su se u većini uskih ulica građani oglušili o pozive da uklone automobile kako bi parkirališta bila očišćena.

U ovom preduzeću navode da su tokom ledenih dana ostali bez značajnog prihoda od naplate parkinga, a da su inkasanti svakodnevno bili angažovani na uklanjanju snega.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend