Lokalne vesti

Jako nevreme paralisalo Požarevac (FOTO, VIDEO)

Jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16.20 časova. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan.

Više ulica u gradu je poplavljeno, a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. Teren Gradskog stadiona i prostorije u prizemlju su poplavljene, a utakmica je koja je trebalo da bude odigrana danas je otkazana.

Takođe zbog poplave je otkazan i koncert u Centru za kulturu.

Na teren su izašle vatrogasne jedinice kao i radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ i „Komunalnih službi“. Policija je na mestima gde je kritično regulisala saobraćaj. Građanima su se gasili automobili, a mnogima je i voda prodrla u kabinu.

I da je potpuno očišćena, postojeća kišna kanalizacija u Požarevcu ne bi mogla da primi količinu vode koja se za kratko vreme izlila iz oblaka.

Takođe, nevreme je izazvalo nestanak struje u više delova Požarevca.

U Požarevcu je padao i grad, ali svega nekoliko minuta. Grad veličine loptice za golf zabeležen je u selu Brzohode kod Žabara. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend