Lokalne vesti

Javna rasprava o lokalnim komunalnim taksama

Skupština grada Požarevca raspisala je javnu raspravu o nacrtu Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Nacrt odluke biće tema sastanka koji će se održati u utorak u konferencijskoj sali gradske uprave u 11 sati.

Nacrt odluke stavljen je na uvid na internet stranicama grada, info kanalu, oglasnoj tabli gradske uprave Požarevca, opštine Kostolac, mesnih kancelarija i mesnih zajednica, a može se dobiti i u sedištu Odeljenja za poslove lokalne poreske administracije Gradske uprave.

Primedbe i predlozi mogu se dostaviti elektronskom poštom na adresu skupstina@pozarevac.rs ili pisanim putem na adresu Skupština grada Požarevca, ul. Drinska br. 2, 12000 Požarevac, sa naznakom „Za javnu raspravu-lokalne komunalne takse", do 8.decembra.

Nacrt tekst za preuzimanje:  

OVDE

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend