Lokalne vesti

Javni konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za regresiranje veštačkog osemenjavanja

Opština Kučevo raspisala je javni konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za regresiranje veštačkog osemenjavanja na teritoriji opštine.

Javni konkurs je raspisan u skladu sa Programom mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja na teritoriji opštine Кučevo za 2019. godinu, a radi stvaranja uslova za očuvanje, unapređenje, podsticaj i razvoj poljoprivredne proizvodnje. 

Sredstva za realizaciju ovog Javnog konkursa u iznosu od 850.000,00 dinara, predviđena su Odlukom o budžetu opštine Кučevo za 2019. godinu  i Odlukom o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Кučevo za 2019. godinu.

Intenzitet pomoći je povraćaj od 2.000 dinara po grlu za prvo osemenjavanje, a 1.000 dinara po grlu za drugo osemenjavanje. 

Dodatne informacije možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend