Lokalne vesti

Jedinstveni suveniri

Suveniri i razglednice koje su izradila deca iz Centra za dnevni boravak dece ometene u razvoju izloženi su i mogu se kupiti u infocentru Turističke organizacije u Požarevcu.

Ideja je da proizvodi koje izrađuju deca budu dostupni tokom čitave godine. Jasmina Turudić iz centra za dnevni boravaka pozvala je gradjane da kupuju rukotvorine koje su unikatne.

„Svi proizvodi su nastali i rađeni su sa puno ljubavi i pažnje. Svi su unikatni.Postoji samo jedan proizvod. Pozivam sve naše sugrađane da vide naše radove, da ukoliko su u mogućnosti kupe. Mi ćemo dopuniti novim proizvodima koje napravimo zajedno sa decom", kaže ona.

Dejan  Savić iz Turističke organizacije kaže da je ovo način da se deca iz centra podrže i uključe u društvo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend