Lokalne vesti

Jedna osoba ranjena nožem u incidentu u kafeu Lion

Sinoć oko 19 časova u kafeu Lion u Požarevcu dogodio se incident u kome je gost M.N. (46) nožem ubo radnika u ugostiteljskom objektu D.L. (52) u grudi. Policija je potvrdila da je protiv M.N. podneta krivična prijava za ubistvo u pokušaju i određeno zadržavanje nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Incidentu je prethodila je prepirka u kojoj je radnik pokušavao da udalji gosta koji se navodno u alkoholisanom stanju neprimereno ophodio prema ostalim ljudima u kafiću.

U jednom trenutku M.N. je izvadio nož i njime ubo D.L. u desnu stranu grudi.

D.L. je u svesnom stanju prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede. On je zadobio povredu plućnog krila i oporavlja se nakon izvršene operacije. Sinoć je ukazana i medicinska pomoć napadaču koji se nehotice nožem posekao po ruci.

Kako saznajemo, ne postoji dublji motiv povređivanja, a M.N. je navodno bio ljut jer je samo par desetina minuta ranije bio udaljen iz još jednog ugostiteljskog objekta u blizini. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend