Lokalne vesti

Jelena Radanović zatvara prvi StandUp fest u Požarevcu

U petak 13. decembra u Radio Caffe-u Boom93 u okviru prvog StandUp festa održaće poslednji nastup ove godine. Planirano je da nastupi komičarka Jelena Radanović sa predstavom "Imam plan"

Jelena Radanović kaže da je njen životni moto Glamur pre predrasuda! Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi. Ona sebe opisuje kao dramantičnu osobu.

Početak njenog nastupa zakazan je za 21 h. Ulaz će biti besplatan uz rezervaciju mesta. Mesta možete rezervisati u Radio Caffe-u.

Prvi Lokal StandUp festival u Požarevcu organizuje Centar za učenje stranih jezika LINK UP, a uz podršku Gradskog veća Grada Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend