Lokalne vesti

JKP „Parking servis“ Požarevac partner Pokreta za decu „Tri plus“

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" Požarevac potpisalo je ugovor o poslovnoj saradnji sa Udruženjem Pokret za decu Tri plus i tako se priključilo projektu Ponosne kartice "Cena minus za 3+". Svakom nosiocu ponosne kartice "Parking servis" je omogućio besplatnu stanarsku parking kartu za ulicu prebivališta nosioca kartice.

„Na ovaj način želeli smo da pružimo podršku porodicama sa troje i više dece, kao i da se  priključimo borbi za povećanjem nataliteta“, izjavila je direktorka Marija Papović.

Procedura za ostvarivanje ovog prava je jednostavna, potrebno je doći do uprave Parking servisa sa ponosnom karticom, ličnom kartom i saobraćajnom dozvolom, kako bi se potpisao ugovor o ostvarivanju prava na besplatnu stanarsku parking kartu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend