Lokalne vesti

JKP “Vodovod I kanalizacija”: Zbog velike potrošnje vode apelujemo građane na racionalno korišćenje

JKP “Vodovod I kanalizacija” obaveštava da je u prethodna dva dana došlo do velikog povećanja potrošnje vode kao i nenamensko korišćenje vode od strane korisnika za pranje ulica, trotoara, dvorišta i drugih betonskih površina. Pijaćom vodom bez dodatnih dezinfekcionih sredstava, ne postiže se nikakva efekat dezifekcije navedenih površina.

Iz ovog javnog preduzeća ovom prilikom apeluju na sve savesne građane da racionalno koriste pijaću vodu, kako se ne bi stvorila problematika oko vodosnabdevanja. Takođe, svako nenamensko trošenje pijaće vode možete prijaviti na brojeve kol centra Štaba za vanredne situacije grada Požarevca za pomoć starim licima: 061/173-8169; 061/170-5907; 061/657-1451; 061/173-8185 (za Gradsku opštinu Кostolac).

Takođe iz ovog preduzeća napominju da je potrebno što hitnije preduzeti odgovarajuće mere zbog nenamenskog trošenja vode, čime bi  izbegli problem mogućeg poremećaja rada vodoizvorišta i proizvodnje dovoljne količine zdrave pijaće vode.      

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend