Lokalne vesti

Još dva pritvora zbog kršenja rešenja o samoizolaciji

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Požarevac, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu odredio je pritvor u trajanju od po 30 dana okr. C.R. (24) iz Požarevca i R.N. (30) iz Požarevca zbog krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Okrivljeni C.R. je prekršio rešenje o samoizolaciji koje mu je izrečeno dana 14.marta tako što je umesto na adresi stanovanja, zatečen od strane policijskih službenika Policijske uprave Požarevac u radničkom naselju kopa Drmno dok je okrivljeni R.M. prekršio rešenje o samoizolaciji na taj način što je zatečen od strane policijskih službenika ispred naselja Brežane.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend