Lokalne vesti

Još jedna krivična prijava protiv direktora Zdravstvenog centra

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Miodraga B. koji je osumnjičen da je kao direktor Zdravstvenog centra u Požarevcu zloupotrebio službeni položaj i omogućio preduzeću Renoar da ostvari protivpravnu imovinsku korist od 5.383.478 dinara na štetu zdravstvenog centra.

Direktor Zdravstvenog centra tokom ove i prošle godine nije sačinio Aneks ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji izdavanja u zakup objekta kuhinje bolnice pomenutom preduzeću.

Na taj način je omogućio "Renoaru" da nastavi da koristi kuhinju bez ikakvog pravnog osnova, fakturisanja i naplate troškova zakupa.

Protiv Miodraga B. ranije je policija podnela krivičnu prijavu jer kao direktor Zdravstvenog centra u Požarevcu nije pokretao sudske postupke za nadonkadu štete  protiv lekara specijalista koji nakon završenog specijalističkog staža nisu položili ispit.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend