Lokalne vesti

Još jedno priznanje za Crveni krst Požarevac

Povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, prostroijama Crvenog krsta Srbije organizovana svečanost na kojoj su najuspešnijim gradovima i opštinama, odnosno organizacijama Crvenog krsta, zaslužnim za omasovljavanje i organizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi tokom prošle godine dodeljena najviša priznanja.

Crveni krst Požarevac je proglašen za „Najhumaniji grad“ za 2018.godinu sa dostignutim nivoom davanja krvi od 6,03%. Plaketu je uručio prof. dr Dragan Radovanović. Takođe tom prilikom je uručena nagrada Tehničkoj školi sa domom učenika „Nikola Tesla“ iz Кostolca, za osvojeno 3.mesto na konkursu „Кrv život znači“.

Iz Crvenog krsta Požarevac čestitaju svim dobrovoljnim davaocima krvi Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi i zahvaljulju se što redovno daju krv.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend