Lokalne vesti

Još nema podataka o zaraženima na području okruga

Prema rečima Ane Jovanović, direktorke ZZJZ, rezultati uzoraka uzetih u subotu još uvek nisu stigli, a kako je napomenula ne zna se kada bi trebalo da stignu.

Jedina promena koju je Jovanović navela je da se broj osoba koje su pod zdravstvenim nadzorom u Braničevskom okrugu smanjio i sada je pod nadzorom 1043 osobe, jer je jednom broju osoba koje su prve stigle u zemlju iz inostranstva istekla izolacija od 14 dana.

Ona je navela da u ponedeljak nisu slati uzorci u Beograd, jer nisu uzimani i da se i dalje čekaju rezultati uzoraka koji su poslati u subotu.

Podsetimo, do petka 27. marta u Braničevskom okrugu je registrovano 7 zaraženih osoba, u Velikom Gradištu jedna osoba zaražena, na području grada Požarevca je 4 osobe, a u opštini Žabari 2 osobe, s tim što je tamo jedan verovatan slučaj koji je u u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom, ali se za njega se ne radi laboratorijska potvrda i evidentira se kao zaražena osoba.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend