Lokalne vesti

Kampanja zbog nestašice vode

Zbog alarmantne situacije u snabdevanju grada vodom, JKP „Vodovod i kanalizacija“ je započelo sa preduzimanjem niza mera koje za cilj imaju poboljšanje trenutne situacije, saopšteno je danas.

Aktivnosti će biti praćene kampanjom usmerenom ka javnosti, sa ciljem da se građanima Požarevca ukaže na neophodnost racionalnije potrošnje vode kao osnovnog načina za borbu protiv nestašice.

U prvoj fazi kampanje pod nazivom "Ode nivo vode" Vodovod je najavio agresivniji nastup u lokalnim medijima i redovno obaveštavanje javnosti o snabdevanju vodom.

Takođe, predviđeno je osnivanje Akcionog tima za koordinaciju vodosnabdevanja, slanje upozorenja i zahvalnica uz račune, kao i dodela plaketa najsavesnijim potrošačima.

Ovih dana izvorište u Požarevcu radi punim kapacitetom, a u špicevima su na snazi redukcije vode.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend