Društvo Lokalne vesti Naše pare

„Kiki“ + „Piloti“ za 15.oktobar na gradskom trgu?

Grad Požarevac za obeležavanje Dana oslobođenja, 15.oktobra planira koncert Zorana „Kikija“ Lesandrića i grupe „Piloti“. Ovaj koncert bi trebalo da se održi uveče, na centralnom gradskom trgu. Javna nabavka je raspisana, a u budžetu je kroz javne nabavke za potrebe plaćanja organizacije ovog koncerta obezbeđeno 840.000 dinara.

Pokrenut je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda.

Krajnji rok za ponude je 10.oktobar.

Lesandrić bi trebalo da nastupi sa grupom koja broji najmanje četiri člana na „Gradskom trgu“, 15.oktobra u 21 čas i održi koncert u minimalnom trajanju od 90 minuta.

U slučaju loših vremenskih prilika koncert neće biti održan, a novi termin održavanja biće naknadno određen aneksom ugovora.

Zoran „Kiki“ Lesendrić je srpski je rok muzičar, kompozitor i producent. Septembra 1980. godine osnovao je grupu „Piloti“, sa kojom je postigao veliki uspeh u bivšoj Jugoslaviji, najviše sredinom 80-ih godina, kada je bio na vrhuncu popularnosti.

Prema planu javnih nabavki gradske uprave, planirana sredstva za organizaciju koncerta povodom Dana oslobođenja iznose 840.000 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend