Lokalne vesti

Kineska fabrika u Požarevcu prekinula proizvodnju

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, izazvanog širenjem virusa COVID-19, u cilju zaštite zdravlja i života ljudi kompanija EcoLux Recycling u Požarevcu donela je odluku o prestanku rada u proizvodnom sektoru.

Od danas svi zaposleni u proizvodnji ne dolaze na posao.

U saopštenju, kompanija navodi da se čine napori da se nabave potrebne količine zaštitnih maski, rukavica i dezinfekcionih sredstava, a da se zaposleni na radna mesta vrate što je pre moguće.

„Uputili smo molbu svim našim zaposlenima da do ponovnog pokretanja proizvodnje ostanu u svojim domovima sa voljenima“, piše u saopštenju.

Nezvanično saznajemo da se ova odluka odnosi na oko 70 zaposlenih u proizvodnji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend