Lokalne vesti

Klub Vojske Srbije na prodaju po četvrti put

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije. Među njima nalazi se i vojni kompleks, nekadašnji Dom Vojske, u Požarevcu kao i kasarna „Carina“ u Smederevu.

Ovo je četvrti pokušaj Direkcije za imovinu da proda klub Vojske pošto su predhodna tri pokušaja bila neuspešna. Za ovaj oglas procenjena vrednost ovog objekta iznosi 1 010 327,26 evra. Podsećamo da je prva procenjena vrednost kluba bila oko 1,5 miliona evra.  Pri kupovini potrebno je ostaviti i depozit od 2 500 000 dinara.

U ovom oglasu po prvi put oglašena je prodaja i kasarne „Carina“ u Smederevu. Procenjena vrednost ovog objekta iznosi 2 447 302,44 evra, dok je visina depozita 3 miliona dinara.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend