Lokalne vesti

Ko su kandidati?

Proglašena je lista SNS-SPS za lokalne izbore u Kostolcu. Neuobičajeno je to što široj javnosti nije poznato ko je na listi kandidata.

Lista sa rednim brojevima kandidata za odbornike nije objavljena na zvaničnoj strani Gradske opštine Kostolac, već samo rešenje o proglašenju liste.  Na zvaničnoj internet strani SNS Požarevac nema čak ni vesti da je lista predata.

Lista koja je proglašena nosi naziv „Aleksandar Vučić – SNS, SPS – Ivica Dačić“. Izborna komisija je utvrdila da je Bane Spasović kao ovlašćeno lice ispred Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Socijaldemokratske partije Srbije podneo blagovremenu i potpunu listu. Od ranije je poznato samo da je nosilac liste Serdžo Krstanoski, direktor Osnovne škole u Kostolcu.

Izbore za Skupštinu Gradske opštine Kostolac zakazani su za 24.decembar.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend