Lokalne vesti

Koga nagraditi za slavu?

Odbor za dodeljivanje nagrada i povelja grada Požarevca uputio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu priznanja povodom praznika Svete trojice.

Nagrada grada Požarevca dodeljuje se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima, preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima, društvenim organizacijama i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu

Pravo predlaganja kandidata za nagradu i povelju imaju sva pravna i fizička lica, koja, ukoliko ispunjavaju propisane uslove, mogu i sama sebe predložiti, navodi se u obaveštenju gradske uprave.

Rok za dostavljanje predloga je ponedeljak, 20.maj. Dodeljuje se najviše 5 nagrada.

Prošle godine priznanje grada i novčanu nagradu u neto iznosu od po 59.300 dinara dobili su Nenad Milanović kao direktor „Vodoprivreda“ AD u Požarevcu Milanović Nenadu i Saša Obradović, sekretar Crvenog krsta u Požarevcu. Povelja Grada je 2018. dodeljena Sat Televiziji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend