Lokalne vesti

Koliko ste zadovoljni radom lokalne uprave u Požarevcu?

Lokalna samouprava u Požarevcu objavila je na svom sajtu upitnike o radu lokalne uprave i radu ustanova čiji je osnivač i pozvala građane da učestvuju u istraživanju.

Kako je Boom 93 rečeno u gradskoj upravi u Požarevcu, reč je o funkcionalnoj analizi rada jedinica lokalne samouprave koju sprovodi Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Požarevac je jedan od 15 gradova koji su uključeni u ovo istraživanje, a cilj je da se bolje sagledaju problemi i unapredi funkcionisanje organa na lokalnom nivou.

Rezultati će biti objavljeni u posebnoj publikaciji, a lokalnim samoupravama i ustanovama čiji su osnivači biće upućene konkretne preporuke.

Upitnici su objavljeni u elektronskoj formi na sajtu, a dostupni su i u pisanoj formi u Uslužnom centru.

Grad Požarevac je građane pozvao da iskoristite pravo da iskažete svoj stav i ukažu na propuste u radu, predlože promene i način na koji rad može da se unapredi ili da pohvale dobar rad lokalne uprave i ustanova.

Upitnici su anonimni i prosleđuju se u automatski u jedinstvenu bazu podataka na centralnom nivou.

Možete ih naći OVDE

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend