Lokalne vesti

Kompanije iz Požarevca i okoline u izboru za nagradu „Najbolje iz Srbije 2019“

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija ove godine po četrnaesti put bira, uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najuspešnije robne i korporativne brendove na domaćem tržištu, ali i najbolje izvoznike, manifestacije, organske proizvode, startap preduzeća i turističke smeštaje. I ove godine preduzeća i manifestacije su se našli u izboru za nagradu „Najbolje iz Srbije 2019“.

U kategoriji „Roba svakodnevne potrošnje“ nominovan je Plazma keks kompanije Bambi iz Požarevca.  U kategoriji korporativni brend – „Roba Svakodnevne potrošnje“ nominovana je kompanija Bambi. U kategoriji „Najuspešnije uvodjene startap preduzeća“ nominovano je preduzeće „Peristeron“ iz Golupca  za njihvo projekat „Golubac iz Brodića“.

U specijalnoj kategoriji „Najbolji modni brend“ nominovani su Milami i Luna iz Požarevca. Milami je nominovan za svoj proizvod „Milami patofnica“ dok je kompanija Luna za svoje proizvode. U kategoriji „Naljboja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije“ nominovane su manifestacije „Homoljski motivi“ iz Kučeva i „Homoljska saksofonijada“ koja se održava u Žagubici.

Glasanje za najbolje korporativne i robne brendove se odvija na sajtu www.najboljeizsrbije.com i traje do 23. maja.

Proces glasanja je jednostavan. Potrošači se registruju na sajtu akcije, zatim na svoju e-mejl adresu dobijaju link čijim se aktiviranjem omogućava glasanje. Svoj glas potrošači mogu dati po jednom brendu u 20 od ukupno 23 kategorije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend