Lokalne vesti

Komunalna policija dobila legitimacije

Pripadnici komunalne policije u Požarevcu danas su dobili službene legitimacije. Skupština grada je u decembru usvojila odluke kojima se reguliše rad službe.

Nakon dobijanja isprava komunalni policijaci moći će da legitimišu lica i izvršavaju zakonom predviđena ovlašćenja.

Policajci će značke dobiti narednih dana kaže gradonačelnik Miodrag Milosavljević i dodaje da su komunalni policajci u obavezi da pokažu legitimaciju prilikom sprovođenja mera prema nekom licu.

Milosavljević je kazao da će komunalna policija postati potpuno operativna kada se završi njeno tehničko opremanje i adaptiranje prostorija na Bulevaru u kojima će raditi.

Načelnik Komunalne policije Nebojša Lukić navodi da će nakon potpunog opremanja, građani moći da se obraćaju patroli koja je zadužena za njihov sektor. Već sada to mogu učiniti u uslužnom centru, preko interneta ili telefonom.

-Uslužni centar od  7 do 22 časa

-Telefon  od 7 do 22 časa

012/ 539-763

064/ 8918-311

064/ 8918-312

064/ 8918-313

064/ 8918-314

e-mail:  komunalnapolicija@pozarevac.rs      

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend