Lokalne vesti

Konačno završen trotoar u Moše Pijade

Danas se završavaju radovi na izgradnji trotoara u ulici Moše Pijade, u delu od početka ulice do Dositejeve.

Radi se i na asfaltiranju ulice Djoke Pajkovića u delu u kom je prošle godine uradjena fekalna kanalizacija, a nastavljeni su i radovi u ulici Ivana Milutinovića u MZ Burjan za koje su iz gradskog budzeta obezbedjena dodatna sredstva, te bi do sredine sledeće nedelje trebalo da bude pripremeljena za asfaltiranje, kaže direktor Direkcije za izgradnju grada Miodrag Stojković.

Narednih dana trebalo bi da bude nastavljena sanacija oštećenja kolovoza  u ulici Vojske Jugoslavije.

"Mi ćemo iz sredstava redovnog održavanja ali i iz sredstava zimske službe, jer imamo poziciju sanacija kolovoza hladnom masom, to popravljati ne detaljno već onoliko koliko je potrebno za bezbedno kretanje vozila, tako da će to da se sanira. Imamo informaciju od

proizvodjača da će ovih dana biti proizvedena hladna masa, pa cemo vec sledeće nedelje moći da nastavimo sa radom".

Direkcija za izgradnju brine o Kostolačkom putu do severne obilaznice, a od tog mesta ka Kostolcu saobraćajnica ima kategoriju regionalnog puta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend