Lokalne vesti

Koncert i izložba „Mileni u čast“ u Golubačkom gradu

U okviru manifestacije "Dunavska lira" koja se održava u Golupcu, u subotu 6. jula u kompleksu "Tvrđava Golubački grad", od 19,30 časova biće održan koncert soprana Marte Blagojević uz pratnju kamernog sastava orkestra Gvardija. od 19 časova biće otvorena i izložba slika "Mileni u čast".

Izložbu slika Milene Pavlović Barili „Mileni u čast“ organizuju Udruženja likovnih stvaralaca ,,Milena Pavlović Barili’’, Fondacija Milenin dom – Galerija Milene Pavlović Barilli i Кolo srpskih sestara „Bosiljka Bosa Pavlović“ iz Požarevca. Pokrovitelj je grad Požarevac. 

Otvaranje izložbe održaće su u Palati Tvrđave Golubački grad.


Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend