Lokalne vesti

Konkurisanje za upis u vrtiće elektronskim putem

Od 1.aprila počinje upis u vrtiće predškolske ustanove u Požarevcu. Čitava konkursna procedura obavljaće se elektronskim putem.

Kako se navodi na sajtu požarevačkih vrtića, građani Grada Požarevca  elektronskim putem i besplatno mogu da prijave decu za upis u predškolsku ustanovu u Požarevcu.

Zahtevi za upis će se podnositi elektronskim putem na sajtu e-uprave

U radnoj 2020/21. godini, objekti u sastavu Predškolske ustanove “Ljubica Vrebalov“ Požarevac, primaju decu u celodnevni boravak u trajanju od 11 časova i u pripremni predškolski program u trajanju od 4 časa.

Ukupan broj slobodnik mesta je 180.

Konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u trajanju od 11 časova trajaće do 15.maja 2020.godine.

Odluku o prijemu dece donosi Centralna upisna komisija koju imenuje direktor Ustanove, a rezultati konkursa biće objavljeni 12.juna 2020. godine, na oglasnim tablama svih objekata ustanove, u upravnoj zgradi na Bulevaru, kao i na sajtu ustanove.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend