Društvo Lokalne vesti Naše pare

Konkurs za dodelu studentskih stipendija

Gradsko veće grada Požarevca raspisao je konkurs za dodelu stipendija studentima čije je prebivalište na teritoriji grada za školsku 2019/2020. godinu.

Konkurs se raspisuje za dodelu stipendija studentima za period od deset meseci i to od 1. oktobra 2019. godine do 30. juna 2020. godine i mesec septembar u 2020. godini.

Gradsko veće Grada Požarevca dodeliće ukupno 70 stipendija, prema godini studija i postignutom uspehu u toku studija i to :

– za I stepen visokog obrazovanja 56 stipendija dodeliće se studentima deficitarnih zanimanja;

– za II i III stepen visokog obrazovanja ukupno 14 stipendija.

Gradsko veće Grada Požarevca je utvrdilo pojedinačni mesečni iznos stipendije u iznosu od 10.000,00 dinara.

Pravo podnošenja prijave imaju studenti državnih fakulteta koji pohađaju smerove, studijske programe, odnosno dobijaju stručna znanja navedena u konkursu, bez obzira da li su nazivi visokoškolskih ustanova u različitim gradovima na teritoriji Republike Srbije, isti odnosno slični nazivu visokoškolske ustanove navedene u konkursu.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend