Lokalne vesti

Kostolac u novogodišnjem duhu već od novembra?

Gradska opština Kostolac je za doček Nove 2020.godine planirala je da potroši i do 3,6 miliona dinara za nabavku novogodišnje ulične dekoracije.

Nabavlja se 250 komada ukrasa sam motivima Nove godine i Božića. Radi se o motivima zvona, snežna pahulje, zvezda i led crevima sa efektom zvezde padalice.  

Prethodnih godina uprava gradske opštine nije na ovaj način nabavljala uličnu rasvetu za Novu godinu. Postupak je u plan nabavki dodat nakon rebalansa budžeta gradske opštine.

Planirano je da se nova dekorativna rasveta za Novu godinu u ovom mestu pored Požarevca postavlja već od 1.novembra.

Požarevac je prošle godine, nabavkom preko Turističke organizacije grada Požarevca, novu dekorativnu rasvetu platio blizu 6 miliona dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend